Presentació

Oddo restaurant està situat al municipi de Rubí, a 20 minuts d'autopista de la ciutat de Barcelona (aneu a la pestanya de contacte per trobar-nos). Som un restaurant relativament jove (inaugurem el 15 de juny de 2009) però que ràpidament ens hem fet amb un lloc en el sector.

Prova d'això són els prop de 250 menús diaris que actualment servim i el fet que els nostres clients ens visiten regularment i ens mostren la seva satisfacció; ens esforcem cada dia per satisfer-los i que ells ens converteixin en un gran restaurant.

Restaurant Oddo
Instal·lacions

A Oddo restaurant apostem per un disseny d'estil contemporani però sense oblidar-nos de crear un ambient càlid i agradable on poder gaudir de la nostra cuina; ja sigui en els menús diaris, els menús de cap de setmana o els menús per a grups que li oferim.

Al nostre restaurant treballem cada dia per millorar els nostres serveis; tant a la cuina, oferint nous i variats plats de menú de migdia i carta com amb el tracte, transmetent als nostres clients la tranquil·litat i amabilitat que es requereix per gaudir d'un bon dinar o sopar.

View the embedded image gallery online at:
https://www.restaurantoddo.cat/ca/presentacio#sigFreeIdaef92b73d7